Неділя, 19.05.2024, 14:33
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Головна » 2009 » Грудень » 15 » У Хмельницькому завершився чемпіонат міста з футзалу серед ветеранів
12:20
У Хмельницькому завершився чемпіонат міста з футзалу серед ветеранів
Цими вихідними у спорткомплексі ДЮСШ №1 відбувся чемпіонат міста з футзалу серед ветеранів віком від 35 років і старше. Участь в ньому приймали 7 команд, які були розділені на дві групи. Результати жеребкування принесли досить цікаві підгрупи. Групу «А» склали «Фортіс», «Лада», «ХекроПет» та «Спарта». У підгрупі «В» виступали «Мілан», «Інтер» та «Ротор».
У матчі-відкритті на майданчик ДЮСШ №1 вийшли команди «Спарта» та «Лада», які були фаворитами в своїй підгрупі. Суперники грали здебільшого від оборони, тому нічия була закономірним підсумком гри. У наступних поєдинках «Спарта», підсилена Сандуловим, Іллюшиним, Власовим, Деусовим та Сохоруком, перемогла «Фортіс» (3:2) та «ХекроПет» (8:4) і посіла перше місце в підгрупі, вийшовши таким чином в плей-офф. «ХекроПет» в подальших іграх поступився «Ладі» (0:2) і «Фортісу» (1:4), і справедливо зайняв останнє місце в групі. У вирішальній зустрічі за другу путівку у плей-офф зустрілися «Лада» та «Фортіс». Мирова з рахунком 1:1 дозволила вийти у наступний раунд підопічним К. Даценка.
У підгрупі «В» тріумфував «Ротор», підсилений такими знаними майстрами шкіряного м’яча, як Микола Федорко та Ігор Кондак. Підопічні В. Вариводського здолали «Інтер» (6:2) та «Мілан» (5:0) і заслужено вийшли у півфінал. У грі за другу путівку в наступну стадію зустрілися «Мілан» та «Інтер». Долю запеклого матчу вирішила індивідуальна майстерність Попика, який приніс «Мілану» таку бажану перемогу з рахунком 2:1.
У першому півфіналі «Спарта» без проблем розібралася з «Міланом» - 3:1. Героєм матчу став Гончаров, який записав на свій рахунок дубль. Другий півфінальний поєдинок на мій погляд став найкращим на турнірі. Нехай мене вибачать представники інших команд, але вважаю, що за якістю продемонстрованої гри, кількістю змістовних комбінацій, тактичними діями «Ротор» та «Лада» перевершили своїх опонентів. На правах фаворита активніше розпочали гру підопічні В. Вариводського, однак пропустили першими. Чудову контратаку влучним ударом завершив Андрій Степанець – 0:1. «Роторці» додали обертів, і змогли зрівняти рахунок. Ювелірну передачу Федоченка вдотик замнкув Микола Федорко – 1:1. За такого рахунку команди пішли відпочивати.
Другий тайм розпочався з шедевра Михайла Лапідуса. Подачу з кута майданчика Михайло замкнув фантастичним ударом головою в падінні без шансів для Ланового – 1:2. В наступні хвилини «Ротор» з усіх сил намагався відігратися, однак чудові дії в рамці воріт Андрія Панасенкова не дозволили цього зробити. Мало того, в кінцівці «роторці» пропустили ще. Філігранний пас Степанця замкнув той же Лапідус, змусивши втретє витягати Ланового м’яча з сітки воріт. Підсумковий рахунок 3:1 на користь підопічних К. Даценка, які створили найгучнішу сенсацію на турнірі.
У поєдинку за бронзові медалі «Ротор» очікувано легко переміг «Мілан» - 8:3. Голи в складі команди-переможниці забивали: Михайло Главацький-3, Сергій Токарь та Володимир Федоченко – по 2.
Фінальний матч ознаменувався великою кількістю боротьби на майданчику. Однак доля гри вирішилася ще в першій половині, коли двічі відзначився Василь Іллюшин. Як не намагалася «Лада» відігратися, до завершення поєдинку рахунок на табло не змінився. Як наслідок, чемпіоном цих змагань стала «Спарта».
Переглядів: 748 | Додав: Marselo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz