Неділя, 28.04.2024, 05:59
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Головна » 2009 » Листопад » 21 » «Енергія-Прикордонник» - міцний горішок «вишки»
22:36
«Енергія-Прикордонник» - міцний горішок «вишки»
В цій публікації, ми познайомимо Вас, з дуже цікавим колективом, який зараз переживає не кращі часи у своїй історії. Колись, дуже грізна «Енергія» стабільно була серед лідерів міського футболу. Піком старань футболістів стало чемпіонство, здобуте у 2004-ому році. Команда, випередила таких «монстрів» як «Університет», «Самара» та «Ротор».Поступово, команда закріпила за собою статус середняка і останні три роки посідає місця в другій половині турнірної таблиці футбольних змагань
Олександр Таран – СЛ+
Сезон 2007-го року розпочався для «Енергії» футзальними змаганнями. Не маючи власної команди, четвірка провідних виконавців колективу (Максим Левченко, Анатолій Байталоха, Олексій Голоднюк та Олександр Сторожук) виступала в складі «Хлібника». Демонструючи технічний та видовищний футбол, команда зайняла підсумкове шосте місце у вищій групі.
У футбольних баталіях невезіння у іграх з грандами завадило потрапити у першу шістку. Посудіть самі: «Університет» (0:1), «Самара» (2:3 та 1:2), «Конфермат» (0:1), «Ротор» (2:2). Очки з колективами, слабшими класом, «Енергія» здобувала справно, що дозволило їм посісти восьме місце в таблиці.
2008-ий рік взяв свій початок футзальними баталіями. «Енергія» об’єдналася з «Прикордонником» і розпочала виступи у першій групі. Посівши в підгрупі другу позицію (пропустили лише майбутнього чемпіона, «Арсенал-МАДОК»), команда вийшла у плей-офф, де створила найбільший скандал того сезону. У стартовому матчі проти «Конфермата» невпевнені дії арбітра М. Кузнецова призвели до бійки на майданчику. Декілька гравців «Енергії-Прикордонника» повели себе не дуже стримано, надававши арбітру матчу стусанів. Потім команду буде знято із змагань, що стане найбільшою сенсацією сезону.
Футбольний сезон не став дуже вдалим для «Енергії». Потрапивши у підгрупу з такими маститими колективами як «Університет», «Ротор» та «Феміда», підопічні П. Дияка не виглядали фаворитами. Відсутність майстерності, вони намагалися компенсувати самовіддачею, що свідчать ігри з «Ротором» (2:2 і 2:3) та «Фемідою» (0:0). Посівши п’яту позицію в підгрупі, команда була вимушена виступати у турнірі за 7-12 місця. Показуючи невиразний футбол, «Енергія» завдяки надпереконливій перемозі над «Хлібником» (9:1) зайняла рятівну, десяту сходинку.
2009-ий рік «Прикордонник-Енергія» розпочала чемпіонатом міста з футзалу. На груповій стадії цей колектив був другим, пропустивши «Хлібник-Промінь», за який тоді виступали знані майстри м’яча Євген Шмаков та Олександр Воловик. Фінальний турнір команда розпочала з перемоги у безкомпромісній грі проти «Хлібник-Промінь» (4:3), потім поступилася «Конфермату» (2:8). У вирішальній грі за вихід у «вишку» суперником підопічних С. Каштеляна була «Феміда-2». Напевно, футбольний бог був тоді не на боці «Прикордонника-Енергії», які мінімально програли у рівній грі (5:6). У перехідному матчі Левченко і К зустрічались з «Олімпом» (Деражня). Це був мабуть найвидовищніший матч у всьому сезоні. Гойдалки у рахунку, напруження протягом всієї гри, хороші технічні та тактичні дії футболістів – усе це не могло не потішити футбольних гурманів. Ігровий час завершився внічию 5:5 і доля путівки вирішувалася у серії пенальті, у якій тріумф очікував на команду С. Каштеляна. Варто відзначити лідера колективу Максима Левченка, а також Олексія Голоднюка, Анатолія Байталоху, Олександра Сторожука та Володимира Ліхневського, які зробили усе можливе, аби витягти команду у «вишку»!
Футбольні змагання розпочалися, як і у попередньому році. Підопічні С. Каштеляна довго не могли знайти свою гру і перше коло фактично провалили, занісши до свого активу лише 5 пунктів. У другому колі показники команди значно покращилися. Психологічний перелом стався після перемоги над «Ладою» (2:1). Потім «Енергія» немало здивувала вболівальників рядом сенсаційних результатів. Нічия з минулорічним чемпіоном, «Ротором» (0:0) та перемоги над «Самарою» (2:1) та «Арсеналом» (2:1) розкрили потенціал команди. Здобуті виграші у кінцівці над «Бакалією» та «Ракетником» дозволили зберегти місце у елітному футбольному сезоні. Підсумкове восьме місце стало наслідком старань футболістів, однак я вважаю, що по рівні показаної гри цей колектив заслуговує лише найвищі місця, тому я з великою надією чекаємо майбутнього сезону.
Переглядів: 720 | Додав: Marselo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Enes  
0
That's a slick aswner to a challenging question

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz