Субота, 27.04.2024, 15:48
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Головна » 2009 » Листопад » 14 » “Динамо” у відпустці
17:28
“Динамо” у відпустці
Посіли ту сходинку на яку й заслуговуємо
Через складний епідеміологічний стан в Україні та введеного карантину у дев’ятьох західних областях країни, хмельницьке "Динамо” на тиждень раніше, ніж було заплановано, пішло у відпустку. Протягом літньо-осінньої частину чемпіонату сезону 2009-10 років "динамівці” зіграли дванадцять матчів, у яких здобули п’ять перемог, тричі зіграли унічию, та чотири рази зазнавали поразок. Здобутком команди стали 18 очок (50% від максимальної кількості). У ході чемпіонату на поле виходив 21 футболіст (у заявці "Динамо” числилося 28 чоловік).
А тепер від статистики перейдемо безпосередньо до аналізу цієї частини сезону. З однієї сторони варто було би розкритикувати, як команду так і керівництво через те, що завдання на цей чемпіонат клуб не виконує (нагадаємо, що почесний президент клубу начальник управління МВС України у Хмельницькій області Володимир Гаврилюк поставив ціль Першу лігу). Проте, страшна дорожньо-транспортна пригода, яка сталася перед першим попереднім етапом кубку України та не виділення двох мільйонів гривень із обласного бюджету внесли свої корективи. Наслідки цього ДТП не вдалося подолати й досі, залишається сподіватися, що Ігор Шолін та Сергій Якубовський все ж таки зможуть повернутися до повноцінного життя.
Через аварію "Динамо” не взяло участі у кубку України та кубку Ліги. Головному тренеру довелося вносити корективи у стартовий склад, адже саме Андрій Лемішевський, Сергій Якубовський та Ігор Шолін, награвалися як "основні”. Далеко не у найкращому психологічному стані були й решта гравців. Цим можна і пояснити нестабільність у матчах хмельничан. Дві стартові нічиї із МФК "Миколаєвом” та іллічівським "Бастіон” не можна занести у пасив, все ж таки команди не аутсайдери, хоча зміст гри бажав бути кращим.
Домашня перемога над білоцерківською "Россю” здавалося допоможе команді відчути впевненість у собі, але після цієї "вікторії” команду почало лихоманити. Домашні провальні матчі із Єдністю з Плисок (0:1) та ФК "Львово-2” (0:0), змінювалися виїзними перемогами над рівненським "Вересом” та вінницькою "Нивою” з однаковим рахунком 2:1.
Другу домашню перемогу хмельницькі вболівальники побачили у восьмому турі у матчі із ФК "Моршином” (3:1), яка вивела подолян на першу сходинку у турнірну таблицю. Аби зберегти лідерство "Динамо” потрібно було перемагати у Чернівцях у місцевої "Буковини” – не склалося, програли 0:2. У наступному турі хмельничани реабілітувалися, здолавши з таким же рахунком львівські "Карпати-2”. Проте наступні дві поразки, виїзна від Миколаєва та домашня від "Бастіона” з однаковим рахунком 1:2, відкинули "Динамо” на п’яту сходинку. Наразі, відставання від лідера складає сім очок.
На жаль, "Динамо” у цьому сезоні не змогло порадувати своїх вболівальників ані змістовною грою, ані результатом. Не змогли "динамівці” взяти максимум очок у домашніх матчах із "Єдністю” та "Львовом-2”, а тоді би у хмельничан було 23 очка і реальні шанси на вихід у Першу лігу, а обіграй одного-двох прямих конкурентів бачили би ми зараз подолян на першій сходинці у турнірній таблиці, а не у "середняках”.
На носі ж 50-річчя професійного футболу Хмельниччини і перспективи м’яко кажучи, не веселі.
Переглядів: 668 | Додав: Marselo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz