Неділя, 28.04.2024, 09:15
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Головна » 2009 » Листопад » 21 » «Арсенал-МАДОК» - команда-відкриття нинішнього сезону
22:31
«Арсенал-МАДОК» - команда-відкриття нинішнього сезону
Ми продовжуємо рубрику «Історія хмельницького аматорського футболу». Нашу увагу привернула команда, яка зруйнувала в цьому році славу середняка і показала воістину лідерську гру. Це – «Арсенал-МАДОК».
Олександр Таран – СЛ+
Цей колектив був створений у 2005-ому році за ініціативи двох людей, по-справжньому відданих спорту №1 – Олега Торкало та Ігоря Глушко. Розпочинала свої виступи команда у нищих дивізіонах міського футболу. Вдалими стали для «Арсенала-МАДОК» три останні сезони, на яких ми і детально зупинимось.
У 2007-ому році «каноніри» дебютували у елітному міському футбольному дивізіоні. Команда відчайдушно боролася у кожньому матчі, але грати на рівних з визнаними лідерами міського футболу тоді ще не була готова. Варто відзначити, що «каноніри» підставили «підніжку» команді-сенсації того сезону, «Конфермату», здолавши його за декілька турів до завершення чемпіонату з рахунком 2:1 і позбавивши підопічних В. Герасименка омріяного чемпіонства. У підсумку «Арсенал» посів у тому сезоні 9-е місце, гарантувавши собі прописку у «вишці» задовго до завершення змагань.
Рік 2008-ий розпочався для «канонірів» футзальними баталіями. «Арсенал-МАДОК» тоді виступав у першій групі і радував вболівальників якістю продемонстрованої гри, великою кількістю змістовних комбінацій та грамотними тактичними діями. На груповому етапі підопічні Л. Горбієвського здолали «Адвокат» - 4:0, «Іскру-ДЮСТК» - 7:2, «Вігас-Спорт» - 4:1, «Прикордонник-Енергію» - 4:3 та «ГПА» - 6:4. Матчі з «Адрією» та «Менсом» команда звела внічиї 2:2 та 3:3 відповідно, і закономірно здобула перше місце в підгрупі, здобувши путівку у фінальну стадію змагань. У плей-офф «каноніри» здолали «Спортлідер+» - 8:4 та у запеклій грі «на кістках» вирвали перемогу над «Конферматом» з рахунком 7:5. Як наслідок, чемпіонство у першій групі та путівка у вищу лігу міського футзалу. Творцями цього успіху в найбільшій мірі були капітан команди Віктор Вербовий та Олександр Криськов, який став кращим бомбардиром.
Футбольний сезон у вищій групі команда розпочала з групових змагань, де боролася до останнього, демонструючи яскраву гру з лідерами: «Універ-Мадок» - 0:1, «Феміда» - 2:3 та «Ротор» - 1:1 і 0:0. В якійсь мірі «канонірам» не вистачило елементарного везіння і посівши 5-е місце в групі з шести колективів підопічні Л. Горбієвського змушені були змагатися у втішному турнірі за 7-12 місця. Варто відзначити, що команда його провела вище всяких похвал, здобувши перемоги у всіх зустрічах: «Енергія» - 2:1, «Прикордонник» - 6:1, «Хлібник» - 1:0, «ДБК» - 1:0 та «Бакалія» - 3:2. Підсумок 7-е місце. Лідерами команди були Віталій Євтушок, Віктор Вербовий, Фархат Черкезов, Олександр Криськов, Вадим Рефель та Віталій Розпаченюк.
2009-ий рік розпочався для «Арсенала» з дебюту у вишій групі футзальних змагань. Перша гра приголомшила всіх вболівальників команди. «Каноніри» були биті діючим чемпіоном міста, «Університетом», з рахунком 0:10. Однак у подальших зустрічах колектив демонстрував впевнену гр.,у як із аутсайдерами («Хлібник» - 5:2, «Олімп» - 5:4, «ХІСТ-Україна» - 7:3, «Бакалія» - 3:1), так із лідерами («Самара» - 4:6, «Динамо» - 1:3, «Ротор» - 2:2, «Феміда» - 4:7). Підсумкове 8-е місце було розцінено, як успіх.
Футбольні баталії розкрили весь потенціал колективу Л. Горбієвського. На старт сезону вийшла амбітна та збалансована у всіх ланках команда, яка з перших турів стала демонструвати свою міць. Перше коло «Арсенал-МАДОК» завершив на другій позиції. У другій частині «каноніри» теж показували хороші турнірні результати, однак в кінцівці чемпіонату підопічні Л. Горбієвського провели декілька невиразних поєдинків, перекресливши всі надії на медалі. Найкращими матчами у сезоні без сумніву стали перемоги над визнаними лідерами міського футболу – «Ротором» та «Університетом» з однаковим рахунком 3:2. Лідером команди був Фархат Черкезов, який став її кращим бомбардиром. Чемпіонат «Арсенал-МАДОК» завершив на шостому місці, але я вважаю, що по рівню продемонстрованої гри позиція цього колективу має бути безсумнівно вище. В місті з’явилася ще одна грізна футбольна команда – «Арсенал-МАДОК».
Переглядів: 830 | Додав: Marselo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz