Четвер, 02.05.2024, 19:39
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Головна » 2010 » Січень » 23 » Вишка на старті
12:47
Вишка на старті
nullЦьогорічні новачки "Конфермат", "Феміда-2" та "Прикордонник-Енергія" спробують закріпитися у найвищому дивізіоні

В середу, 20 січня, трьома матчами розпочався чемпіонат у вищій групі чемпіонату міста. У стартовому поєдинку на майданчик ХНУ вийшли "Феміда-2" та "Динамо". Минулорічний срібний призер екзаменував новачка "вишки". Нагадаємо, що саме "фемідівці" сенсаційно здобули срібні медалі попереднього чемпіонату у першій групі і заслужено підвищились у класі. Безумовно, рівень першої та вищої груп відрізняється істотно, тому для того, щоб не вилетіти, другій команді ХУУПу під проводом Е. Щепанського необхідно буде докласти максимум зусиль. Адже солідних суперників у найсильнішому футзальному дивізіоні Хмельницького вистачає. А вже в неділю на "Феміду-2" очікує ще один досвідчений "зубр" вищої групи - "Самара". Нелегкий календар, але тим цікавішим буде старт чемпіонату, і саме ці протистояння покажуть, чи дійсно команда готова до боротьби на цьому рівні.
Чемпіон міста "Універ-МАДОК" починає змагальні перегони з ще одного дебютанта - "Прикордонника-Енергії". Останнім, на мою думку, буде ще важче втриматися серед еліти, адже фактично команда ніким не підсилилася у міжсезонні. Наступного ж дня підопічних А. Руснака чекає перше серйозне випробування - "Динамо". Минулого року сильнішим був саме "Універ-МАДОК" (2:1). Побачимо, чи зможуть динамівці цьогоріч змінити несприятливу для них статистику. 
Володар бронзових нагород, команда "Самара" розпочне турнірний шлях з найперспективнішого дебютанта - "Конфермата". Підопічні В. Герасименка були просто на голову сильнішими у минулорічних баталіях в першій групі, тому логічно здобули малі золоті медалі та путівку у вищу групу. Очевидно, що новачок ставитиме найвищі завдання. Стартові поєдинки "меблевиків", у яких вони зустрінуться з "Самарою" та "Фемідою", покажуть готовність команди. "Самарці" завжди вирізнялися сильним складом і великою зарядженістю на перемогу і ймовірно підопічні С. Кисіля втрутяться в боротьбу за чемпіонське звання.
До групи лідерів відносимо "Феміду", "Ротор" та "Університет-2". Ці колективи спробують скласти конкуренцію призерам минулого сезону і поборотися за найвищі позиції. Все залежить від того, в яких складах вони вийдуть на чемпіонат.
Групу середняків відкривають "Лада" та "Арсенал-МАДОК". Підопічні К. Даценка провели минулий сезон на досить високому рівні, закріпивши за собою статус "міцного горішка". Я впевнений, що в нинішньому розіграші Яремчук і К зможуть "попити крові" лідерам. Команді Л. Горбієвського, яка минулого року яскраво дебютувала у "вишці", цей сезон обіцяє нелегке життя..
"Феміда-2", "Прикордонник-Енергія" та "Бакалія" команди з хорошим потенціалом і щиро віримо, що у групі аутсайдерів вони не борсатимуться
Через тиждень вже будемо мати результати перших двох турів і побачимо, як хто готовий до початку змагальних перегонів, і хто дійсно претендуватиме на які ролі у виставі під назвою "вишка".

Матчі першого туру принесли наступні результати:

"Динамо" - "Феміда-2" 4:0

"Університет" - "Прикордонник-Енергія" 6:1

"Ротор" - "Арсенал-Мадок" 3:1

"Конфермат" - "Самара" 4:4















Переглядів: 773 | Додав: Восьмерка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Сергей  
0
КОНФЕРМАТУ УДАЧИ И ПУСТЬ ИХ СУДЬИ МЕНЬШЕ ПРИДИРАЮТЦА И ТОГДА У НИХ БУДЕТ ВСЕ НОРМАЛЬНО

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz