Понеділок, 29.04.2024, 01:40
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Головна » 2010 » Січень » 26 » "Ротор" одразу в лідерах
17:37
"Ротор" одразу в лідерах
nullСтартував чемпіонат міста з футзалу у вищій групі

 Минулого тижня взяв свій старт чемпіонат міста з футзалу у вищій групі. Ця подія викликала неабиякий ажіотаж серед вболівальників, які вщент заповнювали трибуни спорткомплексу ХНУ. Цими вихідними відбулися ігри першого та другого турів, і саме на них ми зосередимо Вашу увагу.

Відкривав чемпіонат матч між командами "Динамо" та "Феміда-2". Динамівці, які є віце-чемпіонами міста, на правах фаворита притисли новачка до їхніх воріт вже з перших хвилин гри, і на 4-ій хвилині перший гол у новому розіграші забив Вадим Рефель - 1:0. До честі другої команди ХУУПу, що підсилилися Муравським, Щиголем та Бойком, додамо, що вони показали достойну гру проти більш іменитого суперника, однак відсутність досвіду вдалася взнаки. Рідкісними помилками в захисті підопічних Е. Щепанського чудово скористалися Сохорук, Глушок та Ілюшин. У підсумку - перемога "Динамо" з сухим рахунком 4:0. У наступній грі діючий чемпіон, команда "Університет", зустрічалася ще з одним дебютантом, командою "Прикордонник-Енергія", і здобула впевнену перемогу з рахунком 6:1. Найбільш старанними серед підопічних А. Руснака були Сергій Чайковський, що відзначився хет-триком, та Віталій Мороз, який заніс у свій актив два забиті м'ячі. Дуже цікавим був поєдинок між "Ротором" та "Арсеналом-МАДОК". У першому таймі на майданчику точилася напружена боротьба, однак ініціативою більше володіли "роторці". Основні події розгорнулися у другій двадцятихвилинці. Спочатку був збитий в штрафному майданчику гравець "Арсенала", і головний арбітр не вагаючись вказав на позначку. До м'яча підійшов Андрій Лемішевський, і не схибив - 0:1. Проте через декілька хвилин рефері призначив пенальті вже у протилежні ворота. Олег Шпаков пробив без шансів для стража воріт "канонірів" - 1:1. В останні хвилини обидві команди здебільшого атакували, прагнучи здобути перемогу, однак фортуна була прихильніша до підопічних В. Вариводського. Голи Олександра Крутякова та Віталія Ращика схилили шальки терезів на користь "Ротора" - 3:1. Видовищною була гра між "Конферматом" та "Самарою". По ходу двобою дебютант сенсаційно перемагав "самарців" з рахунком 4:2, однак за численні хвилини до кінця матчу підопічні С. Кисіля змогли зрівняти рахунок - 4:4. Цікавим був матч між "Ладою" та "Університетом-2". По ходу гри обидві команди створювали багато моментів для взяття воріт, однак долю поєдинку вирішила індивідуальна майстерність Андрія Яремчука - 1:0 на користь підопічних Костянтина Даценка. У заключній зустрічі туру "Бакалія" приймала "Феміду". Всупереч усім сподіванням вболівальників першими повели у рахунку "бакалійці". Гол на рахунку Сергія Розгона. Однак потім підопічні Е. Щепанського активізувалися і змогли вирвати перемогу завдяки голам Побережника, Гончарука, Божека, Бородія та Михайленка (2).

  В неділю були зіграні матчі другого туру. Відкривали ігровий день "Лада" та "Прикордонник-Енергія". Основні події відбулися в другому таймі. Спочатку філігранну передачу Левченка в дотик замкнув Сергій Сіворог - 0:1. Через дев'ять хвилин Попик відновив паритет - 1:1. Кінцівку зустрічі активніше провели підопічні С. Каштеляна і змогли втілити свою перевагу у забиті м'ячі зусиллями Сторожука та Сіворога (2). Підсумковий рахунок - 4:1 на користь "Прикордонника-Енергії". У наступній грі зустрічалися "Університет-2" та "Арсенал-МАДОК". Відзначу, що старання та жага до перемоги футболістів другої команди ХНУ виявилися вирішальними у визначенні переможця. Найкращим в складі "канонірів" був Андрій Лемішевський, який відзначився дублем, однак як говориться один в полі не воїн. У підсумку - 4:2 на користь вихованців А. Руснака. Цікавим був двобій між "Ротором" та "Бакалією". "Бакалійці" старалися грати більше від оборони, організовуючи яскраві контраатаки. Підопічні В. Вариводського виступали здебільшого першим номером, і лише в середині другого тайму змогли прорвати масовану оборону суперника. Голи в активі Ращика та Дунця. Як наслідок - перемога "Ротора" з рахунком 2:0, яка стала другою в сезоні і дозволила "роторцям" очолити турнірну таблицю. Далі глядачі побачили цікавий матч, у якому "Самара" приймала "Феміду-2". З перших хвилин дебютанти грали активніше і на 7-ій хвилині повели у рахунку завдяки забитому голу Дениса Бойка - 0:1. Під завісу першого тайму Лев Сергеєв влучним ударом з пенальті відновив статус-кво - 1:1. Друга половина гра була дуже цікавою. Вже в дебюті "фемідівці" знову вийшли вперед. Влучний удар на рахунку Борцова. Кінцівка матчу пройшла під акомпанемент переваги підопічних С. Кисіля, які все-таки змогли вирвати перемогу з рахунком 3:2. Голи в свій актив записали Сендель та Стасюк. Завершували програму другого туру "Феміда" та "Конфермат". На 3-ій хвилині Сергій Голов вивів вперед підопічних Е. Щепанського - 1:0. Однак "меблевики" зіграли вище всяких похвал і вже всередині тайму завдяки голам Ціха та Гвіанідзе вже вигравали з рахунком 2:1. На останній хвилині першої половини зміг зрівняти рахунок Коротун - 2:2. Наступна двадцятихвилинка пройшла в запеклій боротьбі, але досвід підопічних В. Герасименка виявився вищим - Гвіанідзе та Ціх принесли "конферматівцям" перемогу, створивши найгучнішу сенсацію сезону.

Турнірне становище: /vushkka2801.doc



Переглядів: 934 | Додав: Восьмерка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz