П`ятниця, 03.05.2024, 01:29
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Головна » 2010 » Січень » 13 » Післяноворічні футзальні баталії
00:32
Післяноворічні футзальні баталії
Вік-енд приніс кілька дуже захоплюючих матчів
Не встигли затихнути звуки новорічних салютів, цокання бокалів шампанського, як вже прийшла пора виходити на футзальні майданчики і показувати свою майстерність більшості колективів обласного центру. Цими вихідними були зіграні ігри 3-го туру. Розпочнемо наш огляд з першої групи. В підгрупі «А» вкотре підтвердив свої лідерські амбіції «ДБК-1», який буквально познущався над ДЮСШ №1 – 11:3. Вихованці Василя Секеча просто знаходяться в іншій «ваговій категорії», однак три забитих голи молодих футболістів заслуговують на повагу. В складі команди-переможниці відзначалися: Ігор Шуляк – 4, Юрій Рибчинський та Федір Семенюк – по 3, а також єдиний забитий м’яч в свій актив записав Дмитро Балобанов. Міні-сенсацію підніс вболівальникам колектив «Фортіс-Іскра», який зміг скласти достойний опір одному із лідерів – «МС Зв’язку». «Зв’язківцям» завдяки голу Сергія Туза на останніх секундах зустрічі дивом вдалося уникнути поразки – 3:3. Матч «Менс» - «Хлібник» пройшов під акомпанемент рівної боротьби на майданчику, однак фортуна була прихильніша до «менсівців», які мінімально перемогли свого суперника – 2:1. Вперше виграв в чемпіонаті і «Класт», який завдав поразки «Конфермату-2» - 4:3. Серед матчів наступного туру в цій підгрупі хочеться відмітити такі протистояння: «ЧЗ-Спортлідер+» - «Фортіс-Іскра», «ДБК-1» - «МС Зв’язок», «Менс» - «Класт».
Група «В» теж привернула до себе немалу увагу глядачів. Порадував своїх прихильників «Енергетик». Команда із Старокостянтинова не досить вдало розпочала сезон, однак в очній грі декласувала одного з претендентів на підвищення в класі – «Адрію». Підсумковий рахунок 9:2 став наслідком цілковитої переваги на майданчику «енергетиків». Першу перемогу в чемпіонаті здобула ярмолинецька «Барбароса», яка у надзапеклому поєдинку вирвала перемогу у одного з невдах групи – «Карата» - 3:2. Вдало виступив і лідер підгрупи – «Олімп». Цього тижня «під ніж» деражнянських футболістів, що впевнено очолюють турнірну таблицю, потрапила «Іскра-ДЮСТК» - 6:1. У центральній грі туру зустрічалися «ХІСТ-Україна» та «Райффайзен-Банк». Підопічні Т. Криштофора в минулій грі поступилися головному опоненту за вихід підгрупи («Олімп»), тож на матч вийшли максимально налаштованими на перемогу. Як наслідок, «ХІСТ-Україна» не залишила каменя на камені від новачка, перегравши того з рахунком 10:2. Найцікавішими у цій групі в майбутньому турі будуть ігри: «ХІСТ-Україна» - «Адрія», «Енергетик» - «Іскра-Ротор» та «Олімп» - «Барбароса».

У другому дивізіоні змагання наближаються до екватора. Вже потроху вимальовується картина, в якій видно фаворитів змагань та їх майбутніх невдах. Зокрема у групі «А» в групі лідерів знаходяться «Авіатор», «Хмельниччина-Авто» та «Ракетник-2». В наступному турі останні двоє із цієї трійці зійдуться в очному двобої. В підгрупі «В» поки що перебуває на першому місці «Стоматолог», який на мою думку точно вийде у плей-офф. За другу путівку змагатимуться «Ракетник» та «Ланс». У вісімці «С» стовідсотковий показник в свому активі мають «Прикордонник» та «Ковчег». За вихід у плей-офф також поборяться «Червона Зірка» та «Дикий мед». Група «D» вважається найсильнішою за складом учасників, так звана «група смерті». Наразі в групі лідерів перебувають «Політ», «Віннер-Спорт», «Мегаполіс» та «Атлетик-2». Головними претендентами на вихід у наступну стадію змагань з підгрупи «Е» є «Товтри», «Прикордонник-2» та «Вігас-Мілан». Вісімка «F» подарувала цікавий матч «Адвоката» та «Політехніка». Збалансована у всіх ланках команда Хмельницького політехнічного коледжу, складена з молодих виконавців, несподівано для всіх «поклала на лопатки» більш іменитого суперника – 4:1. Також окрім цих колективів за вихід у плей-офф з цієї підгрупи змагатимуться «ХекроПет» та «Освіта». Група «G» має я в обличчі «СК-40» та «Ізіди» двох явних лідерів, однак не треба списувати з рахунків і «Гермес», який теж може втрутитись у боротьбу за 1-2 місце. В підгрупі «Н» ймовірно ФК «ЛП» та «Атлетик» не відчують опору від когось із суперників і вийдуть в наступну стадію змагань.
Наразі чемпіонат знову візьме паузу, що пов’язана з політичною ситуацією в нашій країні, тобто виборами, що відбудуться 17-го січня. Змагання поновляться 23-го січня. Орієнтовно саме тоді також футзальні клуби найсильнішого дивізіону розпочнуть похід за головним трофеєм чемпіонату.

Турнірне становище і результати




Переглядів: 873 | Додав: Marselo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz