Неділя, 28.04.2024, 14:36
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Головна » 2010 » Лютий » 1 » Перша ліга зустріла екватор
20:50
Перша ліга зустріла екватор

nullЦими вихідними були зіграні матчі 5-го туру у першій групі міського футзального чемпіонаті

Традиційно розпочнемо наш огляд з підгрупи "А". Центральною була гра між "ДБК-1" та "Менсом", що борються за вихід у плей-офф. Команди створили багато гольових моментів, що не могло не порадувати вболівальників. З перших хвилин команди намагалися знайти шпарину у захисних редутах одна одної, проте вдалося це зробити "домобудівельникам". Найспритнішим у сутолоці біля воріт "Менса" був Юрій Рибчинський - 1:0. Через декілька хвилин гарним ударом з кута майданчика подвоїв рахунок Дмитро Балобанов - 2:0. Здавалося, що "менсівці" зламаються, однак якби не впевнена гра стража воріт "Менса" хтозна який міг би бути рахунок. На старті другої двадцятихвилинки гол забив Ігор Шуляк - 3:0. Останні хвилини пройшли під акомпанемент шаленого пресингу "Менса", однак вище всяких похвал зіграв голкіпер "ДБК-1" Роман Петлюк, раз за разом рятуючи свою команду. Підсумковий рахунок - 3:0 на користь команди А. Курятника. Першу перемогу в сезоні здобув і "ДБК-2", який легко розібрався з "Кластом" - 4:0. По дублю в свій актив записали Олександр Нечипор та Сергій Баштанюк. Чергову перемогу здобув і "Хлібник", який не дуже вдало розпочав старт сезону. Цього разу під натиском підопічних С. Ремеза не встояла ДЮСШ №1 - 3:6. В останній грі туру "Фортіс-Іскра" переграла "Конфермат-2" з рахунком 4:1. Найбільш цікавими у наступному турі будуть такі поєдинки: "Хлібник" - "Фортіс-Іскра", "Спортлідер+" - "ДБК-1" та "Менс" - "ДБК-2".

Підгрупа "В" теж подарувала цікаві ігри. Напруженим був матч між "Епіцентром" та "ХІСТ-Україною". До останніх хвилин зустрічі на майданчику точилася рівна боротьба, однак все-таки мінімальну перемогу святкували підопічні Т. Криштофора - 4:3. Знову три очки заніс у свою скарбничку лідер групи, деражнянський "Олімп", який декласував "Адрію" - 4:2. Цікавим був поєдинок "Барбароса" - "Райффайзен-Банк". Запекла боротьба протягом усього матчу так і не змогла визначити переможця - 6:6. Першу вікторію в чемпіонаті святкував "Карат", який сенсаційно переміг "Іскру-Ротор" - 2:0. Найбільше порадують вболівальників у наступний ігровий день такі ігри: "ХІСТ-Україна" - "Іскра-Ротор", "Олімп" - "Епіцентр" та "Райффайзен-Банк" - "Адрія".

В другій лізі групові змагання наближаються до фінішу. Командам залишилось зіграти по два-три матчі. Цими вихідними відбулися матчі 5-го туру, тож на них зупинимо Вашу увагу. У підгрупі "А" чергову перемогу здобув "Авіатор" і продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю. За друге місце поборяться "Хмельниччина-Авто", "Лада-2" та "Ракетник-2". Група "В" теж нічим не здивувала, тому що лідері здобули заслужені перемоги. За вихід у плей-офф змагатимуться "Стоматолог", "Ракетник" та "Ланс". У вісімці "С" очолюють турнірну таблицю "Прикордонник" та "Ковчег", які мають в свому активі стовідсотковий показник. Схоже на все, що саме ці команди і вийдуть у наступний раунд змагань. Найбільш цікавими були матчі у підгрупі "D". У центральному матчі "Політ" зустрічався з "Віннер-Спортом". В запеклій боротьбі успіх був на боці амбітного колективу І. Трутнева - 4:1, що продовжує тримати пальму лідерства. На другу сходинку піднявся "Мегаполіс", який переміг "Атлетик-2" з рахунком 3:1. Також шанси на вихід у плей-офф мають "ГофроПак" та "Віннер-Спорт". В групі "Е" змінився лідер. "Вігас-Мілан" буквально розтрощив "Мегаполіс-2" (12:3), і очолив таблицю. Також претендентами на вихід в наступну стадію є "Товтри" та "Прикордонник-2". У вісімці "F" в лідерах "Політехнік" та "ХекроПет", які і напевно вийдуть в плей-офф. В підгрупі "G" найбільше шансів вийти в наступне коло у "СК-40", "Ізіди" та "Динамо-2". У групі "Н" є два лідери - ФК "ЛП" та "Атлетик", які здобули перемоги у всіх матчах. Попсувати нерви спробує їм "АРС-77". Найбільш цікавими серед заключних матчів будуть такі: "Ланс" - "Ракетник", "Товтри" - "Вігас-Мілан", "Менс-2" - "Мегаполіс", "Ракетник-2" - "Авіатор", "Ковчег" - "Прикордонник", "Освіта" - "Адвокат", "Політехнік" - ДЮФК "Поділля", "Ізіда" - "СК-40", "Атлетик" - ФК "ЛП", "Ракетник" - "Стоматолог", "Мегаполіс" - "Політ", "Хмельниччина-Авто" - "Авіатор", "Лада-2" - "Ракетник-2", "Віннер-Спорт" - "ГофроПак", "Червона Зірка" - "Ковчег" та "СК-40" - "Гермес".

Технічні дані: /persha1.02.2010.doc



Переглядів: 935 | Додав: Восьмерка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz