Понеділок, 29.04.2024, 04:32
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Головна » 2010 » Січень » 26 » Перша ліга у розпалі
17:34
Перша ліга у розпалі
nullСтовідсотковий показник в своєму активі мають 3 команди

Цього тижня відбулися ігри 4-го туру в першій групі. Розпочнемо наш огляд з підгрупи "А". У центральній грі її лідер, команда "ДБК-1" зустрічалася ще з одним кандидатом на вихід у пульку - "МС Зв'язком". Напружений матч порадував присутніх на трибунах вболівальників. На 2-ій хвилині Федір Семенюк влучним ударом вивів "домобудівельників" уперед у рахунку - 1:0. Однак через декілька хвилин Роман Петлюк змушений був витягати м'яча із сітки власних воріт - 1:1. За такого рахунку перший тайм був закінчений. Основні події відбулися в другій половині гри. Вже в дебюті Дмитро Балобанов пробив без шансів для Матусова і зробив рахунок 2:1. Потім завдяки голу того ж Семенюка "ДБК-1" вів у рахунку вже в два м'ячі. В кінцівці гри "зв'язківці" відчайдушно намагалися вирвати бодай нічию, однак гіркоту поразки підсолодив влучний постріл Сергія Туза з дев'ятиметрової позначки. У підсумку - 3:2 на користь підопічних А. Курятника, продовжують очолювати турнірну таблицю. На другій сходинці поки що знаходиться "Спортлідер+". Глас і К не залишили шансів "Фортіс-Іскрі" - 7:2. Справжню сенсацію піднесла ДЮСШ №1. Вихованці В. Секеча дали гідний бій "Конфермату-2" і змогли більш ніж сенсаційно його перемогти - 3:1. Цікавим був матч між двома аутсайдерами - "Хлібником" та "ДБК-2". Програючи по ходу гри з рахунком 0:3, підопічні А. Курятника змогли схилити шальки терезів на свою користь - 5:4, однак в кінцівці досвід підопічних С. Ремеза виявився вищим, які змогли дотиснути свого суперника і святкувати першу в сезоні перемогу. Напруженим був двобій між "Менсом" та "Кластом". По ходу гри шальки терезів схилялися то в один то в другий бік, проте нічия 6:6 стала найбільш логічним підсумком матчу. У наступному турі найбільш цікавими будуть такі протистояння: "МС Зв'язок" - "Спортлідер+" та "ДБК-1" - "Менс".

  Підгрупа "В" подарувала також декілька цікавих протистоянь. У центральному матчі туру зустрічалися два кандидати на підвищення у класі - "ХІСТ-Україна" "Адрією". Можна констатувати, що наразі команда Т. Криштофора знаходиться у чудовій ігровій формі, адже Слободян і К змогли перемогти свого опонента із сухим рахунком - 11:0. Цікавою була гра між "Енергетиком" та "Іскрою-Ротор". По ходу гри перевагою у рахунку поперемінно володіли обидві команди, однак за 30 секунд до завершення точний удар вдався футболісту "енергетиків". У підсумку - 7:6 на користь староконстянтинівських майстрів м'яча. Чергову перемогу здобув лідер змагань - "Олімп". Цього тижня під натиском деражнянських футболістів не встояла "Барбароса" - 2:4. Першу перемогу здобув "Епіцентр", який здолав абсолютного аутсайдера - "Карат" з рахунком 4:2. Наступний ігровий день найбільше порадує вболівальників грою "Адрія" - "Олімп".
  У другій групі також були зіграні матчі 4-го туру. У підгрупі "А" в центральному поєдинку "Хмельниччина-Авто" впевнено декласувала "Ракетник-2" - 9:2. Лідер, команда "Авіатор" каменя на камені не залишила від "Ковчега-2" - 7:0. У підгрупі "В" міні-сенсацію створив "ЗУФ", який зміг відібрати очки у грізного "Стоматолога", який очолює таблицю групи - 3:3. Натомість "Ракетник" переміг "Тепловик" - 11:4 і впритул наблизився до лідера. Група "С" подарувала цікаве протистояння команд "Червона Зірка" та "Дикий мед", в якому "медовики" на останніх хвилинах вирвали перемогу - 5:4. Черговий виграш записав в свій актив "Ковчег", який легко розібрався з "ХІСТ-Україною-2" - 9:1. Підгрупа "D" принесла справжню сенсацію. Один із фаворитів, команда "Мегаполіс", в напруженій боротьбі поступився "Травматологу" - 7:8. Перемогу і святкував "Віннер-Спорт", який переграв "Атлетик-2" - 4:1. Цікавим був матч двох лідерів - "Політ" - "ГофроПак". Напружена боротьба на майданчику протягом усієї зустрічі так і не визначила переможця - 3:3. У вісімці "Е" "Шторм" зміг дати гідний опір "Вігас-Мілану" - 4:4. Підгрупа "F". Лідер, команда "Політехнік" вирвала мінімальну перемогу у грі з "Конкордом" - 3:2. У центральній грі "ХекроПет" просто розтрощив "Адвокат" - 12:1. У підгрупі "G" обидва фаворити здобули синхронні перемоги: "СК-40" декласував "ГофроПак-2" з рахунком 10:1, а "Ізіда" подужала ДЮСШ №1 - 4:1. Єдиний матч і відбувся в групі "Н", де ФК "ЛП" впорався із "ДЮСТК-Іскра" - 9:4. Наступного тижня найцікавішими будуть матчі: "ЗУФ" - "Ракетник", "Освіта" - "Політехнік", "Атлетик-2" - "Мегаполіс", "Політ" - "Віннер-Спорт", "ХекроПет" - ДЮФК "Поділля", "Ковчег" - "Дикий мед" та "Динамо-2" - "СК-40".

Турнірне становище: /persha28011111.doc


Переглядів: 881 | Додав: Восьмерка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Восьмерка  
0
це суто технічний момент, а газети на цьому тижні не буде є проблеми, які не дають змоги випустити номер...

3 хекропет  
0
В таблиці зміненно!!!А в тексті ні!!! Так і газета вийде з таким змістом!!!!!

2 Восьмерка  
0
вже виправили...

1 хекропет  
0
Дуже цікаво звідки такий неправдий результат!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz