Понеділок, 29.04.2024, 10:25
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Головна » 2009 » Жовтень » 24 » Перевірка боєм пройшла успішно
22:24
Перевірка боєм пройшла успішно
У товариській зустрічі «Проскурів» поступився рівненському «Фавориту» 6:9
«Проскурів» (Хмельницький) – ХК «Фаворит» (Рівне) 6:9 (1:2, 2:3,3:4).
Хмельницький. Товариська зустріч. Льодовий каток. 100 глядачів.
Закинуті шайби: Безпалько, Садовий, Вихопень, Кондак, Олексійчук, Сівак – Орєхов 3, Биков 2, Денисов 3, Железнюк
«Проскурів»: Алексейчук (Панасенков) – Кендюк, Олексійчук, Садовий, Каширін, Оган, Кондак, Катриченко, Лужняк, Жвакін, Безпалько, Харісов, Попик, Мамонтов, Шевчук, Вихопень, Сівак, Боричев, Коліщак, Комаргін, Мельник, Ревука.
За тиждень до старту аматорського чемпіонату України з хокею у центральній групі хмельницька хокейна команда «Проскурів» провела останню перевірку боєм, зігравши товариську зустріч з хокейним клубом «Фаворит» (Рівне). Спаринг-партнер виявився досить міцним горішком і впродовж двобою демонстрував зрілий хокей. Незважаючи на поразку, «Проскурів» епізодами виглядав солідно і в ряді моментів просто зобов’язаний був покращувати гольовий доробок.
З початком першого періоду було помітно, що хмельничани награють четвірки, відповідно, у багатьох моментах відчувалася незіграність хокеїстів, але у другому хмельничани адаптувалися і конструктиву у їх діях побільшало.
Перша шайба стала наслідком осмисленої комбінації за участю Віктора Огана і Дмитра Безпалька. Результативний кидок у дев’ятку в активі Дмитра – 1:0. Але одразу наші земляки пропустили. Провалом у захисті скористався Орєхов, який проштовхну шайбу під щитком Алексейчука – 1:1. Ближче до середини періоду у хмельницької команди відбулася заміна воротаря. Позицію перед воротами зайняв Панасенков, який одразу видав прекрасний сейв, ліквідувавши загрозу після кидка того ж Орєхова. За шість хвилин до завершення періоду (команди грали три періоди по 30 хвилин брудного часу) Ігор Кондак завдяки індивідуальним діям «викатився» один в один з воротарем суперника, але завершальний кидок прийшовся повз ворота. А коли команди вже готувалися до перерви, Денисов вивів рівненчан уперед – 1:2.
Другий період для «Проскурова» розпочався чудово. Сергій Садовий не сильним кидком змусив капітулювати гостей – 2:2. Проте, за хвилину захист господарів не вгледів за Биковим, який у ближній кут закинув шайбу – 2:3. Ще через хвилину рахунок зрівнявся. Це Сергій Вихопень майстерним кидком над плечем воротаря запалив червоне світло – 3:3. Нічийний рахунок протримався дві хвилини. Рівновагу порушив Денисов, скориставшись неузгодженістю у захисних редутах «Проскурова» - 3:4. На 49-ій хвилині, той же Денисов збільшив перевагу гостей, точним кидком від синьої лінії – 3:5. І коли годинникова стрілка наближалась до 60-ій хвилині, присутні побачили рейд Валерія Олексійчука, який у притаманному йому стилі протаранив двох оборонців, майже на місці обіграв третього, але з кидком забарився і втратив нагоду зменшити відставання у дві шайби.
Третій період виявився найбільш результативним. А розпочалося все з шостої шайби «Фавориту». Після відскоку від борта, найспритнішим був Орєхов – 3:6. На 63-ій хвилині настала черга Кондака. Вигравши силову боротьбу, Ігор наблизився до воротаря і верховим кидком зробив рахунок – 4:6. Згодом Олег Сівак змарнував прекрасну можливість засмутити воротаря гостей, виконавши якийсь незграбний кидок з убійної позиції. На 75-ій хвилині «фаворитівцям» вдалася чудова комбінація в один дотик, завершальний кидок у якій належить Бикову – 4:7. За хвилину своє вагоме слово сказав Олексійчук. Звільнившись від опіки суперника, Валерій на паузі поклав на лід воротаря і точним кидком завершив комбінацію – 5:7. За мить оборона «Проскурова» не догледіла Бикова, який гостинністю скористався уміло – 5:8. На 82-ій хвилині надію на позитивний результат запалив Сівак, використавши філігранну передачу Кондака – 6:8. За хвилину каркас воріт почав обстрілювати Оган. Спочатку Віктор від синьої лінії поцілив у стійку, а за мить кидок після виходу один в один зупинила поперечина. І коли матч вже наближався до завершення Железнюк встановив остаточний рахунок – 6:9.
По завершенні гри, начальник команди «Проскурыв» Олег Алексейчук прокоментував поєдинок: «Задача гри була накатати четвірки. Сьогодні хлопці взаємодіяли не так, як цього б хотілося, але їм треба звикнути один до одного. Вдалося побачити, хто на що здатен. Незважаючи на поразку, ми виконали стратегічний план на цей матч».


Переглядів: 1019 | Додав: Восьмерка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz