П`ятниця, 26.04.2024, 08:19
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Головна » 2009 » Листопад » 14 » Переможний фініш «Атлетика»
17:20
Переможний фініш «Атлетика»
2009-ий рік назавжди увійде в історію команди «Атлетик», як рік виходу до вищої групи футбольних змагань Хмельницького. За свідченнями очевидців, цей колектив по праву здобув високе визнання називатися найкращою командою першої групи.
Започаткування «Атлетика» відбулося у 2004 році за ініціативи Олександра Розізнаного та Михайла Кривака. Першочергово взяли участь у чемпіонаті міста з футзалу. Через три роки, спільним рішенням, було вирішено спробувати свої сили у першості міста з великого футболу.
У перших матчах перемоги чергувалися з поразками, але все це було адаптацією до нових умов. Мало хто сподівався, але праця, натхнення та бажання гравців, перебороли усі негаразди та поразки на шляху до успіху. Молоді амбіційні гравці створили впродовж трьох сезонів дружну та доброзичливу атмосферу, що в свою чергу, стало запорукою вдалого виступу у першій лізі сезону 2009 року, який дозволив вперше у своїй короткій історії, пробитися до вищої ліги чемпіонату міста.
Як каже капітан команди Розізнаний О.: «Ми не ставили за ціль вихід у вищий ешелон, ми просто грали у свій футбол!». Слід відзначити, що «Атлетик» вирізнявся певною спортивною дисципліною, коректною грою, з повагою ставився до суперників, суддів та вболівальників, що не притаманно більшості командам футбольних любительських змагань Хмельницького.
Основу команди у переможному сезоні склали: Босак Вадим, Тюменцев Сергій, Сьомін Вадим, Кривак Михайло, Чернилевський Ростислав, Бородій Дмитро, Котович Віталій, Орунь Андрій, Розізнаний Олександр, Сушицький Максим, Садовий Геннадій, Гайдамашко Олександр, Галкін Андрій, Ярмоленко Ростислав, Кузюткін Олександр, Бондар Сергій, Костомаха Віталій. Відзначимо Дмитра Бородія (на окремому фото), який в багатьох матчах відігравав вагому роль у загальних перемогах команди.
Хронологія подій до чемпіонства розпочалася тоді, коли «Атлетик» приймав «ЗУФ». Завдяки голу Бородія Д. «Атлетик» мінімально переміг 1:0. Наступний матч «Атлетик» провів з ДЮФК Поділля, де розгромив підопічних Черенкова Ю.В. з рахунком - 5:0. Відзначилися: Котович В.(2), Бородій Д., Розізнаний О., Галкін А. Досить напруженою була гра «Атлетик» - ДЮСТК Іскра. Програючи 2:3, чемпіон спромігся завдяки наполегливості Розізнаного О. вирвати нічию – 3:3. Голи забивали: Котович В., Бородій Д., Розізнаний О. Статус захоплюючого належить поєдинку «Україна» - «Атлетик». З перших хвилин Босак В. реалізував момент у штрафному майданчику «України». Згодом Ярмоленко Р. дублює рахунок та на завершення Котович В. ставить тверду крапку в матчі 1:3. Без нервів не обійшлось у грі «Атлетик» - «Червона Зірка». Завдяки удару Галкіна А. команда вирвала перемогу з мінімальним рахунком – 1:0.
І в останньому поєдинку «Атлетик» здолав «Менс» з рахунком 5:3. Відзначилися: Бородій Д.(2), Котович В., Кривак М., Розізнаний О.
Основним завданням, яке команда перед собою у сезоні 2010 року – закріпитися у вищій лізі чемпіонату міста з футболу.
Команда «Атлетик» дякує ПФ «Будматеріали» та особисто Ковальчуку Ігорю Олеговичу за фінансову підтримку.
Переглядів: 1093 | Додав: Marselo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Nayeli  
0
Hey, sblute must be your middle name. Great post!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz