Четвер, 02.05.2024, 18:35
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Головна » 2010 » Січень » 23 » ДБК-1 та Олімп проміжні лідери
12:57
ДБК-1 та Олімп проміжні лідери

nullНе встигли затихнути звуки новорічних салютів, цокання бокалів шампанського, як вже прийшла пора виходити на футзальні майданчики і показувати свою майстерність більшості колективів обласного центру. Цікавими виявилися ігри 3-го туру у першій групі

В підгрупі "А" вкотре підтвердив свої лідерські амбіції "ДБК-1", який буквально познущався над ДЮСШ №1 - 11:3. Вихованці Василя Секеча просто знаходяться в іншій "ваговій категорії", однак три забитих голи молодих футболістів заслуговують на повагу. В складі команди-переможниці відзначалися: Ігор Шуляк - 4, Юрій Рибчинський та Федір Семенюк - по 3, а також єдиний забитий м'яч в свій актив записав Дмитро Балобанов. Міні-сенсацію підніс вболівальникам колектив "Фортіс-Іскра", який зміг скласти достойний опір одному із лідерів - "МС Зв'язку". "Зв'язківцям" завдяки голу Сергія Туза на останніх секундах зустрічі дивом вдалося уникнути поразки - 3:3. Матч "Менс" - "Хлібник" пройшов під акомпанемент рівної боротьби на майданчику, однак фортуна була прихильніша до "менсівців", які мінімально перемогли свого суперника - 2:1. Вперше виграв в чемпіонаті і "Класт", який завдав поразки "Конфермату-2" - 4:3. Цікавою видалася гра "ДБК-2" - "Спортлідер+". Матч вирізнявся високим напруженням на майданчику, тому логічно, що за таких умов футболісти не забивали багато голів. Успіх посміхнувся більш досвідченому "Спортлідеру", який зміг використати у обличчі С. Атласюка (який відзначився дублем) та Миколюка всі гольові нагоди. Єдиним голом в складі "ДБК-2" відзначився Дмитро Яцков. 

У перенесеному матчі 8-го туру лідер підгрупи - "ДБК-1" зустрічався з "Конферматом-2". "Домобудівельники", програючи по ходу зустрічі з рахунком 1:2, не знітилися і записали до свого активу вольову перемогу з рахунком 5:2. Найбільше постарався Федір Семенюк, що відзначився хет-триком.
Серед матчів наступного туру в цій підгрупі хочеться відмітити такі протистояння: "Спортлідер+" - "Фортіс-Іскра", "ДБК-1" - "МС Зв'язок", "Менс" - "Класт".
Група "В" теж привернула до себе немалу увагу глядачів. Порадував своїх прихильників "Енергетик". Команда із Старокостянтинова не досить вдало розпочала сезон, однак в очній грі декласувала одного з претендентів на підвищення в класі - "Адрію". Підсумковий рахунок 9:2 став наслідком цілковитої переваги на майданчику "енергетиків". Першу перемогу в чемпіонаті здобула ярмолинецька "Барбароса", яка у надзапеклому поєдинку вирвала перемогу у одного з невдах групи - "Карата" - 3:2. Вдало виступив і лідер підгрупи - "Олімп". Цього тижня "під ніж" деражнянських футболістів, що впевнено очолюють турнірну таблицю, потрапила "Іскра-ДЮСТК" - 6:1. У центральній грі туру зустрічалися "ХІСТ-Україна" та "Райффайзен-Банк". Підопічні Т. Криштофора в минулій грі поступилися головному опоненту за вихід підгрупи ("Олімп"), тож на матч вийшли максимально налаштованими на перемогу. Як наслідок, "ХІСТ-Україна" не залишила каменя на камені від новачка, перегравши того з рахунком 10:2. Найцікавішими у цій групі в майбутньому турі будуть ігри: "ХІСТ-Україна" - "Адрія", "Енергетик" - "Іскра-Ротор" та "Олімп" - "Барбароса".

У другому дивізіоні змагання наближаються до екватора. Вже потроху вимальовується картина, в якій видно фаворитів змагань та їх майбутніх невдах. Зокрема у групі "А" в групі лідерів знаходяться "Авіатор", "Хмельниччина-Авто", "Лада-2" та "Ракетник-2". В підгрупі "В" поки що перебуває на першому місці "Стоматолог", який на мою думку точно вийде у плей-офф. За другу путівку змагатимуться "Ракетник" та "Ланс". У вісімці "С" стовідсотковий показник в своєму активі мають "Прикордонник" та "Ковчег". За вихід у плей-офф також поборються "Червона Зірка" та "Дикий мед". Група "D" вважається найсильнішою за складом учасників, так звана "група смерті". Наразі в групі лідерів перебувають "Політ", "Віннер-Спорт", "Мегаполіс" та "Атлетик-2". Головними претендентами на вихід у наступну стадію змагань з підгрупи "Е" є "Товтри", "Прикордонник-2" та "Вігас-Мілан". Вісімка "F" подарувала цікавий матч "Адвоката" та "Політехніка". Збалансована у всіх ланках команда Хмельницького політехнічного коледжу, складена з молодих виконавців, несподівано для всіх "поклала на лопатки" більш іменитого суперника - 4:1. Також окрім цих колективів за вихід у плей-офф з цієї підгрупи змагатимуться "ХекроПет" та "Освіта". Група "G" має я в обличчі "СК-40" та "Ізіди" двох явних лідерів, однак не треба списувати з рахунків і "Гермес", який теж може втрутитись у боротьбу за 1-2 місце. В підгрупі "Н" ймовірно ФК "ЛП" та "Атлетик" не відчують опору від когось із суперників і вийдуть в наступну стадію змагань. Центральними у наступному турі змагань будуть такі матчі: "Ракетник" - "Тепловик", "Червона Зірка" - "Дикий мед", "Віннер-Спорт" - "Атлетик-2", "Адвокат" - "ХекроПет", "Хмельниччина-Авто" - "Ракетник-2", "ГофроПак" - "Політ", "АРС-77" - "Атлетик" та "Прикордонник-3" - "Лада-2".

Технічні дані: /futzal.doc



Переглядів: 906 | Додав: Восьмерка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Art  
0
I'm rellay into it, thanks for this great stuff!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Створити безкоштовний сайт на uCoz